Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του 27χρονου δολοφόνου της Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθηο οποίος υποστηρίζει πως έκανε ό,τι έκανε στην άτυχη κοπέλα με την θέλησή της! 

«Κάναμε ό,τι κάναμε με τη θέλησή της. Εγώ δεν την πίεσα σε τίποτα. Κάποια στιγμή τραβήχτηκα γιατί κατάλαβα ότι αυτό που είχα κάνει δεν ήταν σωστό» είπε ο δράστης σε συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή του Star, «Μίλα».

Όπως αποκάλυψε ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου, τρόμαξε και πανικοβλήθηκε μόλις η Ζωή του είπε ότι θα τον κλείσει στη φυλακή. «Εγώ φοβήθηκα. Είχα θολώσει γιατί ήμουν σουρωμένος και δεν ήθελα να πάω φυλακή και δεν ήθελα να πάω φυλακή, γιατί ήξερα τι θα πει φυλακή. Είχα θολώσει εκείνη τη στιγμή, που λέω, καλύτερα εσύ παρά εγώ. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινα τι έκανα, ήμουν δηλαδή σε άλλο κόσμο, σε άλλο πλανήτη. Δεν ήμουν φυσιολογικός εκείνη τη στιγμή» είπε ο δράστης.

Στη συνέχεια ο δολοφόνος της Ξάνθης αποφάσισε ότι έπρεπε να κάψει την 34χρονη για να καλύψει τα ίχνη του. «Της έβαλα φωτιά και έφυγα. Άκουσα μια τσιρίδα. Δεν επέστρεψα να τη βοηθήσω. Πίστευα ότι θα πάει κατευθείαν στην αστυνομία και θα με καταγγείλει», είπε ο 27χρονος ο οποίος με την αποτρόπαια πράξη του σόκαρε το πανελλήνιο.

Όπως ανέφερε, τη βενζίνη την έβγαλε εύκολα από το σωληνάκι γιατί ξέρει από μηχανάκια καθώς δούλευε σε συνεργείο. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι μετά το βιασμό και τη δολοφονία της κοπέλας, ο δράστης πήγε σπίτι του και κοιμήθηκε, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. «Πήγα σπίτι μου, κοιμήθηκα, σαν να μη τρέχει τίποτα. Η ποινή που μου αξίζει είναι η θανατική. Το λάθος που έχω κάνει είναι πολύ μεγάλο» παραδέχεται ο 27χρονος.

Όπως λέει, έχει μετανιώσει πολύ φρικτά, ενώ υποστηρίζει ότι θα έδινε ακόμα και τη ζωή του για να γυρίσει πίσω η Ζωή. Ζητά επίσης συγγνώμη από την οικογένειά της, η οποία, όπως είπε, «ήταν μια πολύ τίμια οικογένεια».

Όσον αφορά στην προηγούμενη υπόθεση της 21χρονης κοπέλας η οποία πριν από μερικά χρόνια τον κατηγόρησε για απόπειρα βιασμού, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε μαζί της «κάποια ντράβαλα».

«Με έπαιρνε να χωρίσω με τη δικιά μου για να τα φτιάξω μαζί της και εκεί την χτύπησα εγώ γιατί έλεγε ότι θα τα πει στην κοπέλα μου με την οποία έχω πέντε χρόνια σχέση» είπε ο δράστης. Πάντως, ο αδελφός του δολοφόνου, υποστηρίζει ότι ο 27χρονος είχε πέσει θύμα εκβιασμού και ότι κοπέλα που είχε αποπειραθεί να βιάσει είχε παράλληλη σχέση με εκείνον και του ζητούσε 40.000 ευρώ για να μην το καταγγείλει.

TAGS