Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο αρχιφύλακας της Ασφάλειας Αγρινίου, που συνελήφθη κατηγορούμενος για συμμετοχή στο πολυμελές κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικώντο οποίο εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.


Επίσης, θα προφυλακιστούν και άλλοι πέντε συγκατηγορούμενοί του -κυρίως περιφερειακά μέλη του κυκλώματος- οι οποίοι απολογούνταν από το πρωί ενώπιον της Δ' ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης. Αντίθετα, ελεύθεροι με όρους, αφέθηκαν άλλοι πέντε από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.


Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες Αλβανοί, που κατηγορούνται ως «εγκέφαλοι» του κυκλώματος, καθώς επίσης, ο διοικητής του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Βόλου και ο αρχιφύλακας της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.


Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο αρχιφύλακας της Ασφάλειας Αγρινίου

Κατά την απολογία του, ο αρχιφύλακας της Ασφάλειας Αγρινίου, αρνήθηκε τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την αποδιδόμενη σ' αυτόν «συνεργασία» με τους τρεις Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών που φέρονται ως «αρχηγοί» του κυκλώματος, ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε απολογούμενος ότι ενεργούσε με μοναδικό σκοπό να αποσπάσει πληροφορίες, προκειμένου να εξαρθρωθούν άλλα κυκλώματα ναρκωτικών.

Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι ουδέποτε προμήθευσε το κύκλωμα με φυσίγγια, όπως του καταλογίζεται στο κατηγορητήριο με βάση τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, λέγοντας ότι «έταζε» στους Αλβανούς σφαίρες ώστε να εξασφαλίσει πληροφορίες απ' αυτούς. «Ήταν λάθος μεθοδολογία προσέγγισης», φέρεται να παραδέχθηκε, προσθέτοντας ότι από τις χιλιάδες συνομιλίες δεν προκύπτει από πουθενά ότι αποκόμισε οικονομικό όφελος από τη δράση των Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών.