«Συγκέντρωση» συμπαράστασης πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί οι οποίοι δηλώνουν τη στήριξή τους στους συναδέλφους τους που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι «προστάτευαν» κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών. 

Στο δικαστικό μέγαρο βρίσκονται περίπου 20 αστυνομικοί οι οποίοι υποδέχτηκαν τους κατηγορούμενους με... ζητωκραυγές. Κάποιοι δάκρυσαν, άλλοι όπως θα δείτε στο βίντεο αποδοκίμασαν τους συναδέλφους τους. «Συγχαρητήρια συλλάβατε τον καλύτερο αξιωματικό» έλεγαν χαρακτηριστικά. 

Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ο πρώην προϊστάμενος του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Βόλου και ο αστυνομικός του τμήματος αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση. 

Επιπλέον θα απολογηθούν και οι δύο φερόμενοι ως εγκέφαλοι της συμμορίας, αλλά και 4 ακόμη μέλη της. Στα δικαστήρια βρέθηκε χθες και αντιπροσωπεία συνδικαλιστών αστυνομικών από το Αγρίνιο προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αστυνομικό ο οποίος μετά την απολογία του τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος.