Με τέσσερις διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων επιχειρήσεων συνεχίζουν το... σαφάρι των χρεοφειλετών στο Δημόσιο οι αστυνομικές υπηρεσίες της ΓΑΔΑ.

Το τελευταίο τριήμερο, τέσσερις ακόμη συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Ανάμεσά τους, CEO εταιρείας τηλεφωνικών υπηρεσιών και ιδιοκτήτης πολυτελών εστιατορίων στην Αθήνα.
Πιο αναλυτικά, συνελήφθη στην Κηφισιά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, 47χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας τηλεφωνικών υπηρεσιών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 5.391.578,58 ευρώ. 

Επίσης, συνελήφθη στο Ελληνικό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 56χρονος επιχειρηματίας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, εισφορών στο ΙΚΑ και μη απόδοση ΦΠΑ συνολικού ποσού 1.074.350,36 ευρώ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη πολυτελών εστιατορίων, όπως το Μαϊστράλι στον Λαιμό της Βουλιαγμένης και το Ορο Τόρο.

Επιπλέον, στα Μελίσσια συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Μελισσίων 43χρονος διευθύνων σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας για μη καταβολή εισφορών στο ΙΚΑ ύψους 490.783,31 ευρώ. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εξαγωγικές βιομηχανίες που δραστηριοποιείται στην παραγωγή εύκαμπτων πλαστικών σωλήνων.

Τέλος, συνελήφθη στον Χολαργό από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Ασφαλείας 75χρονος διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 134.501,37 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.