Νιφάδες χιονιού πέφτουν από νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Πυκνές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και ανατολικά της χώρας και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στα βόρεια.  
Στις 7 το πρωί πυκνή ήταν η χιονόπτωση στα βόρεια προάστια της Αθήνας, με τον υδράργυρο κοντά στο μηδέν. Κλειστός είναι ο περιφερειακός Πεντέλης από το 414 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τον Αγιο Πέτρο, όπως και η λεωφόρος Διονύσου από Ανατολή προς Διόνυσο. Κλειστές είναι επίσης η Λ. Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών - Θηβών, από το 4ο χλμ, για τα βαρέα οχήματα.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, έντονες κατά τόπους χιονοπτώσεις αναμένονται σε ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), Εύβοια και Σποράδες, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα με ισχυρό παγετό σήμερα και αύριο, ο οποίος στη βόρεια Ελλάδα κατά τόπους θα είναι ολικός.  

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών και Πέλλας, καθώς και στους νομούς Φλώρινας και Γρεβενών. Χωρίς προβλήματα κινούνται τα οχήματα στο οδικό δίκτυο της Ανατολικής Μακεδονίας. Κλειστό παραμένει το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, ενώ ανοικτός είναι ο δρόμος από τη Νάουσα, προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια.    

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Πεντέλη - Διόνυσο, Βίλια και Χασιά, ενώ με απόφαση των δημάρχων το κουδούνι σε Αμύνταιο και Φλώρινα θα χτυπήσει με μικρή καθυστέρηση στις 9 π.μ. και στα Γρεβενά στις 9:30 π.μ..