Συνεχίζεται η κατάληψη στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας του Μετρό στα Σεπόλια από τους εργαζομένους, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι «δρομολογείται σχέδιο υποβάθμισης της εταιρείας για να δοθεί σε ιδιωτικά συμφέροντα» και αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο. Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των συρμών υπάρχουν και σήμερα, Τρίτη, λόγω της κατάληψης.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος, η κατάληψη θα συνεχιστεί και σήμερα, Τρίτη αφού δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από τον πύργο ελέγχου εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη στα αιτήματα τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Σωματείο Εργαζομένων του Μετρό προέβη σε αιφνίδια κατάληψη από τα ξημερώματα της Δευτέρας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν από τα αμαξοστάσια οι συρμοί του Μετρό και να υπάρχουν καθυστερήσεις στη «γραμμή 2» (Αγ.Αντώνιος- Αγ.Δημήτριος) και στη στη «γραμμή 3» (Αιγάλεω- Δουκ.Πλακεντίας).

Οι εργαζόμενοι ζητούν την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το Μετρό δεν είναι ελλειμματική επιχείρηση, καθώς ένα εκατομμύριο επιβάτες το χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους.