Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπουν για αύριο Τετάρτη οι μετεωρολόγοι, μετά το κύμα κακοκαιρίας, που προκάλεσε προβλήματα στις οδικές μετακινήσεις σε ορισμένες περιοχές.

Οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ χαμηλές σε όλη τη χώρα, ενώ ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στον παγετό, που προβλέπεται να σημειωθεί στα ηπειρωτικά και στα βόρεια κατά τόπους θα είναι ισχυρός. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την Πέμπτη.


Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία αύριο στην Αττική

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις τρεις δημοτικές κοινότητες του δήμου Κηφισιάς (δηλ σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη). Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Διονύσου.

Στο δήμο Ωρωπού (δηλ. Αυλώνα, Αφίδναι, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Πολυδένδρι, Συκάμινο, Ωρωπός) και στο δήμο Φύλης (δηλ. Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά) τα σχολεία θα λειτουργήσουν μετά τις 10 το πρωί για λόγους ασφαλείας.

Στο δήμο Αχαρνών δεν θα λειτουργήσουν μόνο τα σχολεία του δημοτικού διαμερίσματος Θρακομακεδόνων. Στα υπόλοιπα διαμερίσματα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.