Σταδιακή υποχώρηση του χιονιά αναμένεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας, όπου όμως θα κάνει την εμφάνισή του ο παγετός.
Οι πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα περιοριστούν στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά και στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός. 

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη σταδιακά θα εξασθενήσουν.


«Λουκέτο» σε σχολεία της Αττικής

Λόγω της κακοκαιρίας και γοια την ασφάλεια των παιδιών κάποια σχολεία θα ανοίξουν μετά τις 10π.μ ενώ κάποια θα παραμέινουν κλειστά.

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις τρεις δημοτικές κοινότητες του δήμου Κηφισιάς (δηλ σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη). Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Διονύσου.

Στο δήμο Ωρωπού (δηλ. Αυλώνα, Αφίδναι, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Πολυδένδρι, Συκάμινο, Ωρωπός) και στο δήμο Φύλης (δηλ. Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά) τα σχολεία θα λειτουργήσουν μετά τις 10 το πρωί για λόγους ασφαλείας.

Στο δήμο Αχαρνών δεν θα λειτουργήσουν μόνο τα σχολεία του δημοτικού διαμερίσματος Θρακομακεδόνων. Στα υπόλοιπα διαμερίσματα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.