ο πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς είναι αρκετά φαρδύ στο μέτωπο και στενό ή μυτερό στο πηγούνι.

Πως να κάνετε τις διορθώσεις:

Με μια σκούρα πούδρα ή σκούρο concealer περάστε τα σημεία στα πλάγια του μετώπου, ελαφρώς στους κροτάφους και στην άκρη του πηγουνιού (ακριβώς στην γραμμή της κάτω γνάθου).

Με ένα highlighter φωτίστε ελαφρώς το κέντρο του μετώπου και την γραμμή της μύτης. Απλώστε μερικές πινελιές και κάτω από τα χείλη φτάνοντας ελαφρώς στο πηγούνι.

Αποφύγετε το πολύ έντονο ρουζ, τα ζυγωματικά σας είναι ήδη έντονα. Απλώστε απαλές πινελιές και δουλέψτε καλά το πινέλο για να απλωθεί ομοιόμορφα το ρουζ και να σβήνει απαλά.

Απλώστε το ρουζ ταμπονάροντας ελαφρώς με το πινέλο, ξεκινώντας κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών, πηγαίνοντας ανοδικά προς τα αυτιά.

Τα έντονα eyeliner ή περιγράμματα είναι άλλο ένα τρικ για να τραβήξετε την προσοχή στα μάτια. Χρησιμοποιήστε αποχρώσεις του σκούρου καφέ, του σκούρου μπλε και του κλασσικού μαύρου. Απλώστε 1-2 στρώσεις μάσκαρα για να ολοκληρώσετε το look.

Τα φυσικά φρύδια είναι ιδανικά για το πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε το φυσικό σας σχήμα, απλά ακολουθήστε τις γραμμές του και καθαρίστε τις τρίχες που περισσεύουν.

Τραβήξτε την προσοχή στα χείλη, με ομοιόμορφο περίγραμμα και λαμπερά lip gloss.

ΠΗΓΗ:jenny.gr