Για την παροχή της υπηρεσίας OTE TV μέσω Conn-x (IPTV), απαιτείται ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας, την οποία προσφέρει το δίκτυο του ΟΤΕ στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ανοίγοντας νέους «δρόμους» στην τεχνολογία.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα της υπηρεσίας, όλες οι αιτήσεις για νέες συνδέσεις ελέγχονται ώστε να πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις στο δίκτυο του ΟΤΕ. Σε ελάχιστες περιπτώσεις, ενδέχεται η ποιότητα της υπηρεσίας να επηρεάζεται από περιορισμούς που δεν είναι δυνατό να ξεπεραστούν μέσω της τεχνολογίας ADSL (πχ απόσταση από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ).

Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνιστάται στους πελάτες να επιλέξουν τον OTE TV μέσω δορυφόρου, που προσφέρει τα ίδια πακέτα καναλιών στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές, ενώ δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να απολαύσουν το πλουσιότερο περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας στην αγορά, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Για την εξυπηρέτησή των πολιτών καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία OTE TV, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 13888 ή να απευθυνθούν σε κάποιο κατάστημα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.