Τον πανικό έσπειρε για ακόμα μία φορά στο Νοσοκομείο του Βόλου την Τετάρτη ο Διοικητής του Αριστείδης Ζαχαρόπουλος, αυτή τη φορά μάλιστα ξεφεύγοντας από κάθε όριο, αφού δεν δίστασε να χειροδικήσει εναντίον της νομικής συμβούλου του Νοσοκομείου, την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους του Νοσοκομείου, έσπρωξε, πετώντας έξω από το γραφείο του, μετά από μεταξύ του διαφωνία.   
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Νομική Σύμβουλος, με την οποία επικοινώνησαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση, την Πέμπτη κατέθεσε μήνυση εναντίον του στην Εισαγγελία Βόλου.   

Η μεταξύ τους διαφωνία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αφορούσε σε είσπραξη μισθώματος, ύψους 16.500 ευρώ, από εταιρεία η οποία πρόσφατα κέρδισε στο διαγωνισμό ανάληψης του κυλικείου του Νοσοκομείου, με τον κύριο Ζαχαρόπουλο να προτίθεται να χαρίσει ένα μίσθωμα στην εταιρεία και τη νομική σύμβουλο να αντιδρά.   

Συνδικαλιστικοί κύκλοι εργαζομένων του Νοσοκομείου μάλιστα αναφέρονται σε επεισόδιο με οσμή σκανδάλου, αφού όπως υποστηρίζουν ο Διοικητής του Νοσοκομείου ζήτησε από τη νομική σύμβουλο να αλλάξει την ημερομηνία της σύμβασης με την εταιρεία, ώστε να γλυτώσει ένα μίσθωμα, αφού από τη διακήρυξη προβλέπονταν η άμεση καταβολή του μισθώματος, απαίτηση στην οποία η νομική σύμβουλος αντέδρασε, γνωστοποιώντας στον Διοικητή ότι εάν συνεχίσει να την πιέζει θα τον καταγγείλει. Σε εκείνο το σημείο ήταν που ξέφυγε και η κατάσταση από κάθε έλεγχο, με τη νομική σύμβουλο να βρίσκεται από το γραφείο του Διοικητή στο διάδρομο.   

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πάντως, μέχρι και αυτή την ώρα, δεν έχει δοθεί κάποιο σήμα προς την αστυνομία για την αναζήτηση του Διοικητή, ενώ ο ίδιος ο Διοικητής, μετά από επικοινωνία του των τοπικών μέσων ενημέρωσης μαζί του, δηλώνει άγνοια επί του θέματος.  


Πηγή: e-volos.gr
TAGS