Για τις …πλεονάζουσες «υπηρεσίες» που παρείχε σε μπαρ των Χανίων συνελήφθη 56χρονος τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ Χανίων πραγματοποίησαν έλεγχο στο μπαρ και διαπίστωσαν ότι η 42χρονη ιδιοκτήτρια του μαγαζιού μαζί με τον 56χρονο προήγαγαν στην πορνεία τις δύο κοπέλες που εργάζονταν στο μαγαζί.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο υπεύθυνο του καταστήματος για μαστροπεία καθώς και δύο αλλοδαπές, που εργάζονταν στο μπαρ, μία 24χρονη Αλβανίδα και μία 19χρονη Ρουμάνα για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού και για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Επιπλέον η 19χρονη κατηγορείται για ψευδορκία και η 24χρονη για παράβαση υγειονομικού κανονισμού (στερείτο πιστοποιητικό υγείας), ενώ σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Ακόμη, βρέθηκε χρηματικό ποσό 988 ευρώ, 100 δολάρια Αμερικής, χρήματα που σχετίζονταν με την παράνομη δραστηριότητα, ωστόσο δε συνελήφθη η 42χρονη ιδιοκτήτρια της καφετέριας, η οποία την ώρα του ελέγχου απουσίαζε.

Βρέθηκαν επίσης ένα βιβλίο στο οποίο καταγράφονταν τα διακινούμενα χρηματικά ποσά από παράνομες πράξεις, καθώς και ένας φορητός ασύρματος ενδοεπικοινωνίας.

Πηγή:  cretalive.gr
TAGS