Ο μινιμαλισμός επιστρέφει και ο χώρος της ομορφιάς φαίνεται να ακολουθεί με silk χτενίσματα να πρωταγωνιστούν. Φέτος το καλοκαίρι ξέχνα τα περίτεχνα χτενίσματα και τον έξτρα όγκο. Η μόδα επιτάσσει λιτές γραμμές ακόμα και στα μαλλιά με το wet look να παίζει κυρίαρχο ρόλο στις μεγαλύτερες πασαρέλες διεθνώς.
Από τον οίκο Missoni μέχρι τον Giambattista Valli, οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας παρουσίασαν στα show τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, απλά χτενίσματα που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το wet look επιστρέφει δυναμικά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό αφού είναι το πιο βολικό και εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα. 

How to:
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τζελ για έξτρα δυνατό αποτέλεσμα και μια χτένα. 
-Στέγνωσε και ίσιωσε καλά τα μαλλιά σου.
-Με μια χτένα με λεπτά «δόντια» χτένισε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω. 
-Βάλε αρκετή ποσότητα τζελ στην παλάμη σου. Έπειτα τοποθέτησε το προϊόν στη χτένα και χτένισε τα μαλλιά σου πάλι προς τα πίσω. Το μυστικό είναι να τοποθετήσεις το προϊόν στη χτένα και έπειτα να το εφαρμόσεις στα μαλλιά σου, και όχι να το προσπαθήσεις με τα χέρια.

Tip: Αν θέλεις να δώσεις έξτρα υγρή μορφή στο χτένισμά σου, αγόρασε ειδικό προϊόν που δημιουργεί την αίσθηση ότι τα μαλλιά είναι βρεγμένα, και εφάρμοσέ το ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με τον τρόπο εφαρμογής του τζελ.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr