Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 25χρονη φοιτήτρια της Φιλοσοφικής, η οποία η οποία συνελήφθη επίσης για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».  
Συγκεκριμένα, η 25χρονη αφέθηκε ελεύθερη με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
 
Η νεαρή που αντιμετωπίζει αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή στην οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί οπλισμού, αρνήθηκε, απολογούμενη ενώπιον του Ειδικού Εφέτη ανακριτή - αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, τις κατηγορίες σε βάρος της και δήλωσε ότι δεν ανήκει στον αναρχικό χώρο και ότι αμφισβητεί τα ευρήματα της Αστυνομίας, που την εμπλέκουν στην υπόθεση των όπλων που βρέθηκαν στην Πολυτεχνειούπολη.

Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν ότι η 25χρονη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της υποχρέωσης εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης συναναστροφής με κατηγορουμένους για συμμετοχή στην οργάνωση.

Από τον τελευταίο όρο εξαιρέθηκε ο σύντροφος της 25χρονης, που είναι κατηγορούμενος, ως μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» και είναι επίσης ελεύθερος.