Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, Γιώργος Μαρούδας, υποκύπτοντας στην άνιση μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε.
Ο Γιώργος Μαρούδας, συνεχίζοντας την παράδοση που κληρονόμησε από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μαρούδα, στο χώρο της καλής και ποιοτικής ένδυσης, μαζί με τον αδελφό του Μάριο, ήταν από τους πρώτους που ανέπτυξε την ιδέα του franchise στο χώρο, συνάπτοντας συνεργασίες με διάσημους διεθνείς οίκους, δημιουργώντας μια σειρά καταστημάτων σε όλη τη Κρήτη, παράδοση η οποία εδώ και χρόνια συνεχίζεται από τον υιό του Αλέξανδρο, τρίτη γενιά της οικογένειας.

Η δραστηριότητά του δεν περιορίστηκε στην επιχειρηματικότητα. Ο Γ. Μαρούδας προσέφερε απλόχερα βοηθώντας εκεί που η κοινωνία είχε ανάγκη.

Υπήρξε στυλοβάτης και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστήριξης Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ «ΜΕΡΙΜΝΑ» συμβάλλοντας ουσιαστικά στην δράση του και στη δημιουργία της καρδιολογικής κλινικής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας με τη λαμπρή πορεία στο χώρο του εμπορίου αφήνει ένα "βαρύ" όνομα και μια ακόμη βαρύτερη ιστορία στο γιο του Αλέξανδρο, ο οποίος συνεχίζει την επαγγελματική παράδοση.

Το τελευταίο αντίο στο Γιώργο μαρούδα θα πουν, αύριο, συγγενείς και φίλοι.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Τετάρτη, στις 15:30 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά, ενώ τα καταστήματα της εταιρείας εις ένδειξη πένθους θα παραμείνουν κλειστά την ημέρα της κηδείας.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να στηριχθούν κοινωφελείς σκοποί.


Πηγή: cretalive.gr