Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα η οικογένεια του Άρη, συγγενείς και απλός κόσμος συγκεντρώθηκαν στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Πλαγιάρι και είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Άγγελο Τσιπούρα.   
«Είναι απίθανο, ανέλπιστο και τραγικό αυτό που συνέβη. Μόλις το ακούσαμε στην ΠΑΕ χθες το πρωί, μας βγήκε από μέσα μας αυθόρμητα το «γιατί θεέ μου;». Είναι τραγικό. Έχω ένα νεαρό γιο, στην ηλικία του συγχωρεμένου, που έχει έξι παιδιά που παίζουν στον Άρη ποδόσφαιρο στο λύκειο της Τούμπας. Έπεσε σαν βόμβα η είδηση. Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς. Είναι τραγικό και είμαστε συγκλονισμένοι», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης.   

«Είναι παιδιά μας, ζούμε την καθημερινότητα. Είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές. Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μην συμβεί αυτό που συνέβη στους γονείς του Άγγελου. Ήταν καλό παιδί, καλός αθλητής, συλλυπητήρια στους γονείς και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», ψέλλισε ο Γιώργος Σεμερτζίδης, που είχε δουλέψει με τον αδικοχαμένο Άγγελο στις ακαδημίες του Άρη.   


Πηγή: sport-fm.gr