Έληξαν οι κινητοποιήσεις στις ΔΟΥ σε Λεωνίδιο και Κυπαρισσία, συνεχίζονται στην Πύλο

Έληξαν οι κινητοποιήσεις στις ΔΟΥ σε Λεωνίδιο και Κυπαρισσία, συνεχίζονται στην Πύλο
Έληξαν οι καταλήψεις στις ΔΟΥ σε Λεωνίδιο και Κυπαρισσία μετά τη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Πύλο.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι η είσοδο της ΔΟΥ στην Κυπαρισσία είναι ελεύθερη και σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι μπήκαν στο κτίριο, ενώ έχει ξεκινήσει η μεταφορά των υπολογιστών και του αρχείου που θα μεταφερθούν στην Καλαμάτα.

Σημείωσε ότι κατά τη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών που είχαν οι φορείς και οι βουλευτές της Μεσσηνίας, υπήρξε δέσμευση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, ότι άμεσα θα λειτουργήσουν στην Τριφυλία τρία Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, σε Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους και Φιλιατρά.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε πως αν δεν ξεκινήσουν σύντομα να λειτουργούν τα ΚΕΦ και απαιτείται να μετακινούνται στην Καλαμάτα ή τα ΚΕΦ δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των φορολογουμένων κι έχουν μειωμένες αρμοδιότητες, τότε θα αντιδράσουν.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο