Λόγω διεξαγωγής της Λαμπαδηδρομίας «Φλόγα της Ελπίδας» στα πλαίσια των 10ων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη, σε περιοχές του Δήμου Αθηναίων.

Οι κλειστοί οδοί και λεωφόροι από τις 10:30 έως τις 14:00 θα είναι οι εξής:

-Λεωφόρος βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από την λεωφ. βασ. Όλγας έως την λεωφ. βασ. Σοφίας, το ρεύμα κυκλοφορίας προς λεωφόρο Κηφισιάς, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Οδός Αρδηττού, στο τμήμα της από την λεωφόρο Βουλιαγμένης έως την λεωφόρο βασ. Όλγας, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο βασ. Κων/νου, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από την οδό βασ. Αλεξάνδρου έως την οδό Φειδιππίδου, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο Κηφισιάς, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λεωφόρος Μεσογείων, στο τμήμα της από την βασ. Σοφίας έως την οδό Σινώπης και το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή.

Διακόπτεται η κυκλοφορία από τις 10:30 έως τις 13:00 και απαγορεύεται η στάθμευση από τις 06:00 έως τις 13:00 στις εξής οδούς και λεωφόρους:

-Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη λεωφόρο Αμαλίας έως την οδό Ρηγίλλης, και το ρεύμα κυκλοφορίας προς ΧΙΛΤΟΝ.

-Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Λεωφόρος Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και το ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πανεπιστημίου.

-Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.