Συννεφιασμένος και βροχερός παραμένει ο καιρός, αφού σήμερα Πέμπτη προβλέπεται παγετός τη νύχτα στα ηπειρωτικά, ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στα δυτικά της χώρας και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα βαθμιαία θα πυκνώσουν ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ στη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -7 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και καταιγίδες στα παράκτια τμήματα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη προβλέπεται συννεφιά με σποραδικές βροχές και καταιγίδες αλλά γρήγορη βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο αργά τη νύχτα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.