Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα στα Τρίκαλα δύο άντρες ηλικίας 40 και 43 ετών, υπεύθυνοι κέντρου διασκέδασης, το οποίο προσέφερε και... ροζ υπηρεσίες.
Από τις αστυνομικές Αρχές συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 55χρονου, ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ειδικότερα, στο Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης απασχολούνταν αλλοδαπές ως χορεύτριες – συνοδοί θαμώνων και ενεργούσαν ασελγείς πράξεις σε πελάτες, έναντι αμοιβής, την οποία εισέπρατταν τόσο οι ίδιες, όσο και οι υπεύθυνοι του καταστήματος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικός πήγε χθες τα ξημερώματα στο κέντρο διασκέδασης, προσποιούμενος τον πελάτη. Εκεί δύο αλλοδαπές, μία 21χρονη υπήκοος Μολδαβίας και μία 35χρονη υπήκοος Ρουμανίας, που εργάζονταν ως σερβιτόρες, τον οδήγησαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, αφού προηγουμένως παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως αμοιβή και του προσέφεραν... πριβέ χορό.

Το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ κατασχέθηκε, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 345 ευρώ που βρέθηκαν στο κατάστημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Με πληροφορίες από onlarissa.gr