Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας διασώσεις ζώων, τα οποία όπως όλα δείχνουν το τελευταίο διάστημα χάνουν πολύ εύκολα τον προσανατολισμό τους και μπλέκουν σε περιπέτειες!
Μετά τη γάτα, το σκύλο και το άλογο, σειρά είχε ένας τράγος!

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αμαλιάδας δέχτηκε κλήση για την πτώση ενός τράγου μέσα σε πηγάδι και όπως ήταν φυσικό, οι πυροσβέστες έσπευσαν για να σώσουν το ζώο και να βάλουν τέλος στην αγωνία του ιδιοκτήτη του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή κοντά στον βιολογικό καθαρισμό Αμαλιάδας, όπου ο τράγος βοσκούσε και χωρίς φυσικά να το καταλάβει έπεσε μέσα σε ένα ακάλυπτο πηγάδι.

Το πηγάδι, που δεν είχε νερό, ήταν βάθους έξι μέτρων και φυσικά ο τράγος δεν μπορούσε να βγει, αλλά ούτε και ο ιδιοκτήτης του μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο. Γι' αυτό και κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και οι πυροσβέστες που ανταποκρίθηκαν αμέσως, έδωσαν και τη λύση στο πρόβλημα.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο κατάφεραν να δέσουν το τετράποδο και το τράβηξαν στην επιφάνεια, βάζοντας τέλος στην περιπέτειά του.

Ο τράγος, ανασύρθηκε στην επιφάνεια άθικτος και συνεχίζει κανονικά με το υπόλοιπο κοπάδι!


Πηγή: dete.gr