Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ένας ακόμη αστυνομικός, ο τέταρτος, που κατηγορείται για εμπλοκή στο πολυμελές κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών το οποίο εξαρθρώθηκε στο τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον άλλοτε διοικητή τής δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου, που απολογήθηκε ενώπιον της δ' ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για συνέργεια στη δράση τού κυκλώματος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι χορηγούσε ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την πραγματική ταυτότητα πληροφοριοδοτών σε υποθέσεις εξάρθρωσης κυκλωμάτων ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να τυγχάνουν τρίτα πρόσωπα τής ευνοϊκής ποινικής μεταχείρισης που προβλέπει το άρθρο 27 της νομοθεσίας «περί ναρκωτικών».

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικός διευθυντής στο βαθμό, κατά την απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υπεραμυνόμενος της αθωότητάς του και τονίζοντας ότι εκτελούσε υπηρεσιακά καθήκοντα. Ωστόσο δεν έπεισε τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια, που με σύμφωνη γνώμη, τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.