Η αυξημένη κίνηση πελατών με τις ανάλογες εισπράξεις σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην περιοχή του Βαθυλάκκου Κοζάνης λόγω του μεγάλου τζακ ποτ στο Λόττο, άνοιξε την όρεξη του μοναδικού υπαλλήλου ο οποίος αποφάσισε να… σκηνοθετήσει τη ληστεία του!
Όπως κατήγγειλε ο 35χρονος στην Ασφάλεια Κοζάνης, την ώρα που έκλεινε την πόρτα το βράδυ του Σαββάτου, δέχθηκε πισώπλατη επίθεση από δυο αγνώστους οι οποίοι τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα μεταλλικό αντικείμενο ρίχνοντάς τον στο δάπεδο! Οι κακοποιοί πήραν από τις τσέπες του θύματος 4.387 ευρώ και άλλα 5.000 ευρώ από ένα τσαντάκι που είχε μαζί του, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, που όμως απέβησαν άκαρπες.

Προσπαθώντας να βρουν την άκρη, άρχισαν να ρωτούν και να ξαναρωτούν τον υπάλληλο ώσπου τελικά έπεσε σε αντιφάσεις και αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι είχε σκηνοθετήσει τη ληστεία μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος πήρε και τις εισπράξεις! Ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο… «συνεταίρος» του αναζητείται.

Πηγή: protothema.gr