Άγριος καβγάς που παραλίγο να έχει... αιματηρή κατάληξη ξέσπασε σε πολυκατοικία της Πάτρας, σε συνέλευση των ενοίκων το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.
Σύμφωνα με το thebest.gr δυο ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή την διαφωνία τους για το αν και πόσο θα πρέπει να λειτουργεί η κεντρική θέρμανση. Το περιστατικό συνέβη σε πολυκατοικία στην περιοχή της Μέσης Αγυιάς με «πρωταγωνιστές» 65χρονο συνταξιούχο του ΟΣΕ και 50χρονο έμπορο.

Η έντονη αντίρρηση του 50χρονου στο αίτημα το καλοριφέρ να λειτουργεί τουλάχιστον τέσσερις ώρες ημερησίως και όχι δυο όπως είχε αποφασιστεί τον Οκτώβριο - με ότι αντίκτυπο έχει αυτό στο ύψος των κοινοχρήστων- προκάλεσε την οργή του συνταξιούχου ο οποίος μάλιστα, κάποια στιγμή, κινήθηκε απειλητικά προς τον έμπορο. Χρειάστηκε η παρέμβαση του διαχειριστή και άλλων συνενοίκων ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες προχωρούν σε μηνύσεις ο ένας εναντίον του άλλου!

Πάντως τέτοια περιστατικά, ίσως όχι της ίδιας εντάσεως, είναι περίπου... συνηθισμένα σε πολλές πολυκατοικίες της Πάτρας όπου η εκτόξευση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης έφερε στο φως τις... ταξικές διαφορές μεταξύ των «ρετιρέ» και των «ισογείων».
TAGS