Κατάθεση προσφορών για το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμάτων στο Γραμματικό

Κατάθεση προσφορών για το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμάτων στο Γραμματικό
Υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης διεξάγεται από το πρωί, η κατάθεση προσφορών από ιδιώτες επενδυτές στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), για τη δημοπράτηση της κατασκευής εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στο Γραμματικό.  
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει κλοιό, από νωρίς το πρωί, γύρω από το κτίριο και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση- που διαμαρτύρονται για την εκχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων με τη διαδικασία των ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα)- έχουν αποκλειστεί σε απόσταση ασφαλείας.  

Μάλιστα, απαγορεύθηκε η είσοδος στο κτίριο στον εργαζόμενο στον ΕΔΣΝΑ, αλλά και επικεφαλής της Αυτόνομης Συνδικαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΑΣΚ- ΟΤΑ) στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θωμά Μπιζά, ο οποίος- όπως καταγγέλλει- όταν προσπάθησε, ως εργαζόμενος, να εισέλθει στο κτίριο, διώχθηκε βιαίως.  

Μετά την κατάθεση προσφορών για τη δημοπράτηση του εργοστασίου στο Γραμματικό θα ακολουθήσουν, στις 24 Ιανουαρίου, η κατάθεση προσφορών για το εργοστάσιο στην Κερατέα, στις 29 Ιανουαρίου, για τα Άνω Λιόσια και στις 5 Φεβρουαρίου, για το εργοστάσιο στη Φυλή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο