Ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος.
Το τροχαίο σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ν. Μηχανιώνας -  Αγγελοχωρίου και μέχρι στιγμής το όχημα που παρέσυρε τη γυναίκα δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το θύμα μία 87χρονη γυναίκα εντοπίστηκε στα χωράφια, δίπλα από το οδόστρωμα και αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερα κατέληξε στα τραύματα της.

Η Τροχαία ζητά πληροφορίες από τους οδηγούς που κινούνταν στην περιοχή, λίγο πριν τις επτά χτες το απόγευμα, προκειμένου να εντοπιστεί ένα όχημα τύπου Volkswagen Transporter T-4, μοντέλο 93, που εκτιμάται ότι παρέσυρε την ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης το συγκεκριμένο όχημα φέρει ίχνη σύγκρουσης στην μπροστινή αριστερή πλευρά με σπασμένο το αριστερό φλας. Οποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης στο τηλέφωνο: 2310-028560 (Αξιωματικός Υπηρεσίας όλο το 24ωρο), το οποίο διενεργεί την προανάκριση, είτε με τη Δ/νση Άμεσης Δράσης Θεσ/νίκης, τηλ. κέντρο: 100.

Πηγή: agelioforos.gr