Περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ έλλειμα βρήκαν ειδικοί επιθεωρητές μεγάλης τράπεζας σε πόλη της Πελοποννήσου. Οι επιθεωρητές επί ένα μήνα... ξεσκόνισαν στην κυριολεξία το κατάστημα της Τράπεζας και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι υπήρχε έλλειμμα από δάνεια, το οποίο πιθανότατα ξεπερνά το ποσό των 10 εκατομμύριων ευρώ.
Στο κόλπο σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του moriasnews, ήταν υψηλά ιστάμενο στέλεχος της τράπεζας και δύο ακόμα υπάλληλοι της ίδιας τράπεζας. Μπλεγμένοι είναι και επιχειρηματίες που έπαιρναν «δανεικά και αγύριστα» και εμπλέκονταν στο κύκλωμα.

Ο υπάλληλος είναι συνταξιούχος πλέον αλλά οι υπόλοιποι εργάζονται ακόμα στην τράπεζα. Το μεγάλο κόλπο αποκαλύφθηκε όταν ένας παρατηρητικός υπάλληλος διαπίστωσε να έχουν πάρει μεγάλα στεγαστικά δάνεια αλλοδαποί κυρίως Πακιστανοί, που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν με τίποτα.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι Πακιστανοί ήταν τελικά ένας, ο οποίος άλλαζε συνεχώς ταυτότητες και το στέλεχος της Τράπεζας σε συνεργασία με το κύκλωμα του χορηγούσε διαρκώς δάνεια με ποσά 400-500.000 ευρώ.

Ο άφαντος εδώ και καιρό αλλοδαπός έπαιρνε ένα μικρό χαρτζιλίκι και τα λεφτά πήγαιναν στις τσέπες του κυκλώματος. Ο έλεγχος δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, και το ποσό αναμένεται πολύ υψηλότερο απο αυτό που σήμερα έχει βγει στην επιφάνεια.

Πηγή: patrisnews.com