Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένουμε σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ σποραδικές βροχές θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ και από τα δυτικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας τις βραδυνές κυρίως ώρες.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 13 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, 6 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι αρχικά δυτικοί, από 3 έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νότιους, με την ένταση τους να φτάνει στα βόρεια τις βραδυνές ώρες τα 6 με 7 μποφόρ.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά, 4 έως 6 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας.