Η περιποίηση που χρειάζεται η επιδερμίδα σας διαφοροποιείται από τον έναν τύπο στον άλλον. Παρακάτω θα βρείτε τις ανάγκες που έχει κάθε τύπος δέρματος και πώς να τις καλύψετε. 
Ξηρή και θαμπή επιδερμίδα: Η ξηρή επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα χρειάζεται βαθιά και εντατική ενυδάτωση αλλά και ενεργοποίηση του φυσικού μηχανισμού ενυδάτωσης και διατήρησης της υγρασίας της.

Ευαίσθητη επιδερμίδα που κοκκινίζει: 
Οι ξηρές και οι ευαίσθητες επιδερμίδες, όταν εκτεθούν στο κρύο, ερεθίζονται, με αποτέλεσμα να χάνουν την ομοιομορφία τους. Φροντίστε την ευαίσθητη επιδερμίδα σας με καλλυντικά προϊόντα που θα την προστατεύσουν, θα την καταπραΰνουν και θα βοηθήσουν στην ανάπλασή της.

Ενυδάτωση χρειάζονται όλες οι επιδερμίδες:
 Εκτός από τις ξηρές επιδερμίδες, συχνά και οι κανονικές, ακόμα και οι λιπαρές, τον χειμώνα έχουν την τάση να «τραβάνε», που σημαίνει ότι αφυδατώνονται.

Για ώριμες & ταλαιπωρημένες επιδερμίδες: 
Οι ώριμες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες έχουν πολύ μεγαλύτερες ανάγκες ενυδάτωσης και θρέψης.

Stop στις ρυτίδες & στις λεπτές γραμμές:
 Οι λεπτές επιδερμίδες, ακόμα και οι νεανικές, είναι πιο ευάλωτες στις ρυτίδες και στις λεπτές γραμμές. Έχουν ανάγκη από προϊόντα που θα τους προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, θα καθυστερούν το γήρας της επιδερμίδας, θα βοηθούν στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης, θα επαναφέρουν τη χαμένη ελαστικότητα και λάμψη και θα αυξάνουν την οξυγόνωση των κυττάρων.

Για υπέροχα χείλη: 
Υποφέρετε το χειμώνα από σκασμένα, ξηρά και ερεθισμένα χείλη; Δεν είστε η μόνη! Η επιδερμίδα των χειλιών είναι πολύ λεπτή και ευάλωτη και γι' αυτό πολύ ευαίσθητη.
Οι ακραίες κλιματολογικές συνθήκες (π.χ. το κρύο, ο άνεμος, η ζέστη, ο ήλιος) και η... γυναικεία νευρικότητα που σας κάνει να τα δαγκώνετε τόσο συχνά είναι ένας από τους μεγάλους εχθρούς των χειλιών σας. Αν θέλετε σέξι χείλη απαλά, ενυδατωμένα, με επιδερμίδα μοναδικά τρυφερή και ελαστική, είναι απαραίτητο να τα περιποιείστε και να τα προσέχετε (ακόμα και αρκετές φορές την ημέρα) με κάποιο εξειδικευμένο προϊόν.