Δεν έβρισκε άλλο τρόπο να γλιτώσει την σύλληψη για ναρκωτικά και τα κατάπιε. Ο λόγος για έναν 48χρονο από την Θεσπρωτία ο οποίος δεν κατάφερε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς.
Μαζί του συνελήφθησαν χθες στο Καρτέρι Θεσπρωτίας και στο Βράχο Πρέβεζας άλλοι τρεις άνδρες ηλικίας 34, 50 και 32 ετών, για αγοραπωλησία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, την Τρίτη μεσημέρι εντόπισαν στο Καρτέρι Θεσπρωτίας το αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν οι τρεις από τους δράστες.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 1, γραμμαρίων ενώ ο 48χρονος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, κατάπιε αυτοσχέδια συσκευασία (φιξάκι) που περιείχε ναρκωτική ουσία, ενώ αντιστάθηκε, με χρήση βίας, κατά τη σύλληψή του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι είχαν προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από 32χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε στον Βράχο Πρέβεζας και συνελήφθη ενώ στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.  


Πηγή: ipeirotika.gr