Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στους δρόμους της Αθήνας, καθώς ακινητοποιημένα είναι όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Λόγω των απεργιών δεν ισχύει ο δακτύλιος.
Ειδικότερα, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην Λ.Κηφισίας, στη Βασ.Σοφίας, στη Βασ.Κωνσταντίνου, στην Καλλιρρόης, στην Πανεπιστημίου, στη Συγγρού και στο Λιμάνι του Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα και στην Λ. Ηλιουπόλεως. 

Tην ίδια ώρα, ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν στα αμαξοστάσια οι συρμοί του Μετρό και του τραμ, ενώ χειρόφρενο θα τραβήξουν και τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Έτσι οι πολίτες που θα χρειαστεί να μετακινηθούν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν σημαντικά εμπόδια. 

Εξάλλου κανένα τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου (Αεροδρόμιο - Κιάτο και Αεροδρόμιο - Άνω Λιόσια) ή λεωφορείο Κιάτου - Πάτρας δεν θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου λόγω της συμμετοχής των σιδηροδρομικών στην 24ωρη παναττική απεργία στις μεταφορές, που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια του δικτύου θα κυκλοφορήσουν κανονικά. «Τις προσεχείς ημέρες τα σωματεία των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο θα προχωρήσουν, όπως έχουν ήδη εξαγγείλει με ανακοινώσεις τους, σε απεργιακές κινητοποιήσεις» επισημαίνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία υπογραμμίζει ότι θα ενημερώσει το επιβατικοί κοινό για τροποποιήσεις και καταργήσεις δρομολογίων τις ερχόμενες ημέρες.