Κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας, μαζί με αστυνομικούς, μετέβησαν το πρωί στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 42χρονος Χανιώτης, πατέρας ενός παιδιού ο οποίος καταπλακώθηκε από οδοστρωτήρα, προκειμένου να γίνει αυτοψία στον χώρο.
Πέραν των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος, εκείνο που διερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή, είναι το ότι ο 42χρονος δεν είχε άδεια χειριστή τέτοιου μηχανήματος, αλλά ούτε άδεια εργοδηγού.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Δημήτρης Κορναράκης σε δηλώσεις του επεσήμανε πως ο άτυχος εργαζόμενος πέραν της εργασίας του σε οικοδομές, τα καλοκαίρια συμπλήρωνε το εισόδημά του οδηγώντας ταξί και πως το δυστύχημα συνέβη εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας.

Ως η πλέον πιθανή αιτία θεωρείται το ότι το βαρύ όχημα καταγκρεμνίστηκε σε βάθος 5 μέτρων όταν υποχώρησαν οι επιχωματώσεις.

Να σημειωθεί πως μέχρι και το πρωί του Σαββάτου δεν είχαν ανευρεθεί η μηχανικός και ο ανάδοχος του έργου οι οποίοι αναζητούντο απο την αστυνομία.

Η κηδεία του 42χρονου θα γίνει αύριο Κυριακή στις 12:30 από το σπίτι του στον Άγιο Ονούφριο Ακρωτηρίου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στην 1 μμ στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Βαμβακόπουλου και η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο Αγ.Μαρίνας.


Πηγή: flashnews.gr
TAGS