Σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα διακομίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας μια 52χρονη γυναίκα από τα Χανιά, η οποία υπέστη εγκαύματα 3ου βαθμού όταν προκλήθηκε ανάφλεξη σε φιάλη υγραερίου στο σπίτι της στην παλιά πόλη των Χανίων.
Η μεταφορά της άτυχης γυναίκας στην Αθήνα έγινε με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ που αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» στις 2:35 μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής . Το ατύχημα συνέβη στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής όταν η 52 χρόνη προσπάθησε να ανάψει σόμπα υγραερίου.

Ωστόσο, προκλήθηκε ανάφλεξη πιθανότητα λόγω διαρροής, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη και η 52 χρόνη να τυλιχθεί στις φλόγες. Γείτονες, που άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και είδαν φλόγες να βγαίνουν από το σπίτι, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική ενώ παράλληλα κατάφεραν να βγάλουν έξω από αυτό την τραυματισμένη γυναίκα που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων Εκεί οι γιατροί, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων που είχε υποστεί, έκριναν πως έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα.