Κοινός παρονομαστής των επιδείξεων που πραγματοποιήθηκαν στις παγκόσμιες μητροπόλεις της μόδας ήταν τα υγιή και λαμπερά μαλλιά, τα οποία αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι των catwalk looks. 

Μία από τις επικρατέστερες τάσεις που ξεχώρισαν στη Νέα Υόρκη ήταν εκείνη των sleek χτενισμάτων, τα οποία συνόδευσαν επάξια τις ανοιξιάτικες δημιουργίες του κάθε οίκου. Δια χειρός του Artistic Director της Moroccanoil Antonio Corral Calero ήταν τα δυναμικά hairstyles που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο catwalk του οίκου Cushnie et Ochs, την ίδια στιγμή που ο hairstylist Peter Gray, χρησιμοποιώντας τα ίδια εργαλεία περιποίησης και styling, συνέθεσε χτενίσματα, τα οποία μιμούμενα τις γραμμές των υφασμάτων δημιουργούσαν την ψευδαίσθηση του σιφόν για τον οίκο Badgley Mischka. 

Ο Orlando Pita του Orlo Salon της Moroccanoil υπέγραψε ένα αρχιτεκτονικό look για τη συλλογή της Carolina Herrera, πλαισιώνοντας με τον πιο κομψό τρόπο την αέρινη αίσθηση των μαλακών υφασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για την κολεξιόν του οίκου. 

ΠΗΓΗ: Vogue