Συννεφιά με τοπικές σποραδικές βροχές σε όλη τη χώρα και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα προβλέπονται για σήμερα, ενώ παγετός θα σημειωθεί το βράδυ και νωρίς το πρωί.
Αναλυτικά:

Στην Αττική θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Βελτίωση θα έχουμε από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.