Δικογραφία σε βάρος 51χρονου υπαλλήλου τραπέζης, ο οποίος πλαστογραφούσε έγγραφα πελατών της τράπεζας και έφτασε να έχει υπεξαιρέσει πάνω από 500.000 ευρώ, σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 51χρονος, ως υπεύθυνος εκτελεστικών εργασιών σε τραπεζικό κατάστημα, συστηματικά με πολλές επιμέρους πράξεις και ιδιαίτερα τεχνάσματα, από τον Οκτώβριο του 2010 έως το Νοέμβριο του 2012, προέβαινε σε πλαστογράφηση υπογραφών πελατών σε εντάλματα πληρωμής καθώς και σε χορήγηση πλαστών - εικονικών αποδεικτικών προθεσμιακών καταθέσεων σε παθόντες - πελάτες, αποκρύπτοντας ή καταστρέφοντας παραστατικά ελέγχου.

Παράλληλα, υπεξαιρούσε μεγάλου ύψους χρηματικά ποσά από τους λογαριασμούς τους, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στις 522.945,55 ευρώ.

Επίσης, προκειμένου να συγκαλύψει τις παράνομες δραστηριότητές του, κατηγορείται ότι μετέφερε τα χρηματικά ποσά σε λογαριασμούς τρίτων πελατών της τράπεζας, σε δικό του λογαριασμό, αλλά και σε λογαριασμούς των παθόντων, τους οποίους είχε ανοίξει εν αγνοία τους.

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.