Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 77χρονης σε αγρόκτημα, στην Κάρυστο Ευβοίας .Συμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν δυο άτομα που φέρονται ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση.
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, περίπου στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, το πτώμα 77χρονης εντός αγροκτήματός της, στην περιοχή «Πέτρινο Γεφύρι» Καρύστου Ευβοίας. Ειδικότερα, η ηλικιωμένη βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος μέσα στο αγρόκτημά της, στο οποίο διατηρούσε μονοκατοικία και μαντρί με ζώα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα με σύρμα και στο λαιμό της ήταν περασμένη θηλιά και οι δράστες την έσερναν στο έδαφος μέχρι να εκπνεύσει.


Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε τον χώρο. 

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, προκύπτει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας και έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή της σορού, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια και ο χρόνος θανάτου.

Στις 12.30 στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας στη Χαλκίδα αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.