Ελεύθερος αφέθηκε ο αντιπρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες για χρέη του νοσοκομείου. Σε δήλωσή τους οι δικηγόροι κ. Μαρτίνη υποστηρίζουν ότι τα χρέη των 6,5 εκατ. ευρώ προς το ΙΚΑ είναι οφειλές του νοσοκομείου.

Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του:

«Αφέθηκε ελεύθερος ο κ. Ανδρέας Μαρτίνης σήμερα από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Τα χρέη των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ προς το Ι.Κ.Α. δεν είναι προσωπικά του κ. Μαρτίνη, αλλά οφειλές του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

Αν το ΙΚΑ είχε εξοφλήσει τις οφειλές του ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ προς το «Ερρίκος Ντυνάν», αν ομοίως ο ΕΟΠΥ είχε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του ύψους 12 εκατομμυρίων προς το «Ερρίκος Ντυνάν» και αν το Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ» είχε καταβάλει το ποσό των 20 και πλέον εκατομμυρίων που οφείλει επίσης στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», τότε το Νοσοκομείο δεν θα όφειλε ούτε ένα ευρώ στο ΙΚΑ και δεν θα διασύρετο άδικα ο κ. Μαρτίνης, ο οποίος με προσωπικούς του αγώνες κατόρθωσε να προσφέρει το Νοσοκομείο υψηλές ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες, μακριά κι έξω από διαπλεκόμενα συμφέροντα».