Κατέρρευσε κι άλλο σπίτι στο Καστράκι Ναυπάκτου (φωτό)

Κατέρρευσε κι άλλο σπίτι στο Καστράκι Ναυπάκτου (φωτό)
Απαγορεύτηκε από την τροχαία η πρόσβαση στον οικισμό του Καστρακίου Πιτσιναιϊκων Ναυπακτίας μέσω του δημοτικού διαμερίσματος της Βλαχομάνδρας, καθώς οι συνεχείς μετατοπίσεις του εδάφους μπορεί να εγκλωβίσουν όσους βρεθούν στο σημείο. Χθες το βράδυ και σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου, κατέρρευσε ένα ακόμη σπίτι. Στο σημείο βρέθηκε και όχημα της Πυροσβεστικής ενώ να σημειωθεί ότι ο οικισμός έχει εκκενωθεί από τους κατοίκους του από χθες το μεσημέρι.

Σήμερα το πρωί, Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές μαζί με τον Πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Ριγανίου Ναυπακτίας τον κ. Αθανασόπουλο, έχουν συνάντηση στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να βρεθούν λύσεις για την προσβασιμότητα του δημοτικού διαμερίσματος του Ριγανίου, αφού οι κάτοικοί του σήμερα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο την επαρχιακή οδό Ναυπάκτου – χάνι Μπανιά – Ανάληψη – Ριγάνι.

Η μοναδική λύση που μπορεί να δοθεί αυτή την στιγμή είναι η κατασκευή μιας νέας οδοποιίας από την Άνω Μαμουλάδα προς το Ριγάνι, κάτι που είναι εφικτό και χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Ωστόσο θα χρειαστούν χρήματα και για το λόγο αυτό οι φορείς από τη Ναυπακτία επισκέπτονται την Περιφέρεια.


Πηγή: thebest.gr / nafpaktianews.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο