Φορολογικές παραβάσεις σε τέσσερις εταιρίες εμπορίας μετάλλων (scrap) διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας, σε ελέγχους που έκαναν σε 24 επιχειρήσεις στα Γλυκά Νερά, το Αιγάλω και τον Ασπρόπυργο Αττικής.
Ειδικότερα, πρόκειται για παραβάσεις της νομοθεσίας, που αφορούν σε παραβάσεις του Κώδικα Φορολογικής Απεικονίσεις Συναλλαγών, στη μη επίδειξη φορολογικών βιβλίων και δηλώσεων Φ.Π.Α., χαρτοσήμου και Φ.Μ.Υ. και άλλων σχετικών φορολογικών παραβάσεων.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ., για την εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας. Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.