Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας βρίσκονται οι αγρότες όλης της χώρας προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους, ενώ αυξάνονται καθημερινά οι κινητοποιήσεις.
Συντονισμένα, από τις δώδεκα μέχρι τη μία το μεσημέρι οι αγρότες που μετέχουν στην πρωτοβουλία για ενοποίηση και ανασυγκρότηση του αγροτοσυνδικαλιστικού κινήματος, απέκλεισαν χθες εθνικές και επαρχιακές οδούς στον Έβρο, την Καβάλα, τη Δράμα, τις Σέρρες, τη Φθιώτιδα, καθώς και στη Βοιωτία, όπου σημειώθηκε ένταση όταν οι αγρότες, στην προσπάθειά τους να καταλάβουν συμβολικά την εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στο ύψος του Κάστρου, εμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Επίσης, αγρότες των Σερρών προχώρησαν πεζοί σε αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού, στον κόμβο Κερδυλίων, για περίπου μία ώρα. Μάλιστα, σταμάτησαν τα αυτοκίνητα και μοίρασαν στους οδηγούς φυλλάδια με τα αιτήματά τους.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης διαμηνύει στους αγρότες ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια στο πλαίσιο του εφικτού, για στοχευμένες παρεμβάσεις.