Με συννεφιά και αραιές βροχοπτώσεις αρχίζει η εβδομάδα, αφού για σήμερα, προβλέπονται  πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Οι αρχικά ισχυροί άνεμοι θα εξασθενήσουν σταδιακά, ενώ θα σημειωθεί και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως  17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις αργότερα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίο.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις,με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.