Παγερά αδιάφορο αφήνουν τον πατέρα ενός εκ των συλληφθέντων οι κατηγορίες κατά του γιου του, ενώ ο ίδιος τονίζει ότι «είναι βάναυσα κακοποιημένος».
Συγκεκριμένα ο πατέρας του Ανδρέα- Δημήτρη Μπουρζούκου, ενός εκ των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, μιλώντας στο Βήμα FM τόνισε: «Ξέρω όλες τις κατηγορίες και με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Προς το παρόν, πρέπει να δω την υγεία του γιου μου».

Όπως είπε ο γιος του «είναι βάναυσα κακοποιημένος», ενώ περιγράφοντας όσα του είπε ο γιος του σημείωσε: «Επί τέσσερις ώρες τον είχαν γονατισμένο στο τμήμα και με τον διοικητή τον χτυπούσαν με κλοτσιές στην κοιλιά και έλεγε «πάρτε τους μέσα, όχι εδώ».

Είναι λόγια που μου είπε ο γιος μου και φυσικά πιστεύω αυτά και όχι αυτά που λένε τα γουρούνια. Τους βάλανε μέσα δεμένους με τα χέρια πίσω, γονατιστούς, με κουκούλα στο κεφάλι και τους χτυπούσαν. Και κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο: «Έλα, Νίκο, είναι σειρά σου». Και ήλθε και τους χτύπησε. Ο ένας λοιπόν από αυτούς που χτυπούσαν έχει μικρό όνομα «Νίκος» και είναι στο τμήμα της Βέροιας».