Βιβλία, που αναφέρονταν μεταξύ άλλων στη διεθνή τρομοκρατία εντοπίστηκαν στο κρησφύγετο των δραστών του Βελβεντού, στο Χαλάνδρι.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το «Έθνος»:

«Οι Αόρατοι» του Νάνι Μπαλεστρίνι, εκδόσεις Βιβλιοπέλαγος. Ο συγγραφέας υπήρξε ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Εργατική Εξουσία και το 1973 συμμετείχε στην Εργατική Αυτονομία. Στις 7 Απριλίου 1979 κατηγορήθηκε για ανατρεπτική οργάνωση, ένοπλη συμμορία και συμμετοχή σε 19 δολοφονίες, μεταξύ των οποίων και του Ιταλού πρωθυπουργού Αλντο Μόρο. Το 1984 η δίωξη εναντίον του έπαψε.

«Απαλλοτριώσεις στα super market - Πόλεμος στα αφεντικά»:Μπροσούρα στην οποία εξιστορούνται 50 περίπου «απαλλοτριώσεις» σούπερ μάρκετ και... διανομή προϊόντων από αντιεξουσιαστές. 

«Φωτιά και μπαρούτι: Από την Ινδονησία μέχρι και τη Χιλή»: Μια έκδοση από τα φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

«GENOVA LIBERA: Ο εξεγερτικός αγώνας ενάντια στην παγκόσμια κυριαρχία και τη ρεφορμιστική διεθνή». Κείμενο που διακινήθηκε σε μορφή προκήρυξης στην Αθήνα και κατόπιν δημοσιεύτηκε στην ομώνυμη μπροσούρα.

«Η Τρομοκρατία» του Σωτήρη Κωστόπουλου από τις εκδόσεις Κάκτος με χρονολογία έκδοσης τον Δεκέμβριο του 1986.

«Μια σελίδα, μια σφαίρα, μια σελίδα, μια σφαίρα | Η ιστορία της Action Directe: Χρονικό, κείμενα, συνεντεύξεις», συγγραφείς διάφοροι, από τις εκδόσεις «Δαίμων του Τυπογραφείου».

«Ημερολόγιο δρόμων», το οποίο εκδόθηκε στις 13 Ιουλίου 2012 και εμπεριέχει όλες τις αναλήψεις ευθύνης και άλλα κείμενα των «Πυρήνων της Φωτιάς».Πηγή: Έθνος