Μια απίστευτη ιστορία έζησε ο γιατρός Κ.Κ. από την Κοζάνη, ο οποίος κρατήθηκε όμηρος από τους τρομοκράτες κατά τη διπλή ληστεία στον Βελβεντό, η απίστευτη περιπέτεια που έζησε την περασμένη Παρασκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατία» ο γιατρός ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς που δεν ήξεραν ότι ήταν ο όμηρος και προσπαθούσαν να τον συλλάβουν.

Ο όμηρος είχε αρχικά την ίδια αντιμετώπιση με τους δράστες ώσπου να ξεκαθαριστεί ότι δεν ήταν ληστής και κρατήθηκε με χειροπέδες. 

Η περιπέτεια του γιατρού ξεκίνησε όταν είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο των τρομοκρατών οι οποίοι αναζητούσαν όχημα για να ξεφύγουν από τον αστυνομικό κλοιό. Το βρήκαν στην Καστανιά Ημαθίας και με την απειλή όπλων ανάγκασαν τον οδηγό να βγει από το τζιπ του.

Εκείνη την ώρα ο γιατρός μιλούσε στο κινητό του και άθελά του ο συνομιλητής του έγινε αυτήκοος μάρτυρας της ομηρίας. «Μη με πυροβολήσετε» φώναζε ο γιατρός πριν τον βάλουν με το ζόρι στο βαν τους οι τρομοκράτες.

Όταν η αστυνομία ακινητοποίησε τελικά το βαν στο κέντρο της Βέροιας εκτυλίχτηκαν πρωτοφανείς σκηνές αφού προσπαθώντας να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν είναι τρομοκράτης ο γιατρός πήγαινε προς το μέρος των αστυνομικών την ώρα που οι δράστες προσπαθούσαν να διαφύγουν προς την αντίθετη πλευρά.