Λίγο μετά τις 11 το πρωί έφτασαν στα δικαστήρια της Κοζάνης οι τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Βελβεντό. Οι συλληφθέντες αρνούνται να απολογηθούν. Πρώτος αρνήθηκε ο Γ. Μιχαηλίδης και τώρα με τη σειρά του ακολούθησε και ο Ν. Ρωμανός.

Παράλληλα, παράσταση συμπαράστασης έξω από το χώρο των δικαστηρίων βρίσκεται σε εξέλιξη με τους διαδηλωτές να φωνάζουν αναρχικά συνθήματα. «Κράτη είναι οι μόνοι τρομοκράτες, αλληλεγγύη στους ένοπλους αντάρτες» είναι ένα μόνο από τα συνθήματα που φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης που βρίσκονται εκεί για να στηρίξουν τους συλληφθέντες από τη ληστεία στο Βελβεντό.

Ένα άλλο σύνθημα αναφέρει το όνομα των ενός εκ των συλληφθέντων: «Μήτσο γερά μέχρι τη λευτεριά», «Σε μπάτσους δικαστές σφαίρες στο ψαχνό, αλληλεγγύη στο Νίκο Ρωμανό».

Σύμφωνα με πληροφοριές, ο ένας εκ των συλληφθέντων έφτυσε προς το μέρος των δημοσιογράφων που έσπευσαν να τον φωτογραφήσουν κατά τη μεταφορά του στην αίθουσα του δικαστηρίου.