Φύλλο και φτερό έκαναν την Πέμπτη οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, στο Παγκράτι, στην οδό Αλκέτου 26-28, το οποίο νοικιάστηκε για ένα μήνα, από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τα μέσα Ιανουαρίου, με τα πραγματικά στοιχεία ενός εκ των συλληφθέντων της Κοζάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται μάλλον για το Νίκο Ρωμανό.


Από τις έρευνες δεν προέκυψε κάτι σημαντικό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ή κάποιος συνεργός τους, είχαν προλάβει να το αδειάσουν. Επίσης, δεν είχε έπιπλα προκειμένου οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής να εντοπίσουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Το διαμέρισμα μπήκε στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου ο οποίος είπε ότι είχε δει το Νίκο Ρωμανό να μπαίνει στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. 

Είναι το δεύτερο διαμέρισμα που εντοπίζεται και σχετίζεται με τους συλληφθέντες της ληστείας της Κοζάνης και κατηγορούμενους για συμμετοχή σε τρομοκρατική ομάδα, μετά την γιάφκα του Χαλανδρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οδός Αλκέτου βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την οδό Δαμάρεως, όπου είχε εντοπιστεί γιάφκα της «17 Νοέμβρη».

Αναστασία Γαλάνη