Περισσότερες από 30 κλήσεις έχει δεχτεί μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Αττική.
Από τον δυνατό αέρα έχουν κοπεί δένδρα σε διάφορες περιοχές, ενώ σε πολλούς δρόμους έχουν καταρρεύσει διαφημιστικές πινακίδες.

Τα πιο σοβαρά περιστατικά μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί στην οδό Τατοΐου, στη Χαλκηδόνα και στην Ηλιούπολη, όπου οι άνδρες της Πυροσβεστικής κλήθηκαν για να απομακρύνουν κορμούς δέντρων από το δρόμο, αλλά και στον σταθμό ΗΣΑΠ Ταύρου, όπου κορμός δέντρου έπεσε στις γραμμές του τραίνου. 

Σημαντική αλλαγή παρουσιάζει ο καιρός από την Πέμπτη με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και την επικράτηση θυελλωδών ανέμων -από νότιες διευθύνσεις.

Χιόνια πέφτουν στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Πτώση και της θερμοκρασίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς στη δυτική Μακεδονία, από 2 έως 14 βαθμούς στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 10 στην Ήπειρο, από 7 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 11 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου με τις μέγιστες στη βόρεια Κρήτη να φτάνουν στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα έντονα. 

Η θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά το βράδυ θυελλώδεις έως 7 μποφόρ.

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται από την Παρασκευή με εξασθένηση των ανέμων. 
Για το νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης.

Η θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι 5 μποφόρ.

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Παρασκευή και για το νομό Θεσσαλονίκης.