Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται μια οικογένεια στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία εδώ και δύο εβδομάδες ζει χωρίς ρεύμα, αφού η ΔΕΗ το έκοψε για απλήρωτους λογαριασμούς ύψους 1.500 ευρώ. Σύμφωνα με το PrismaNews, το... σκοτάδι δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για την τρίτεκνη οικογένεια καθώς μετά βίας κάθε μέρα έχουν φαγητό για τα παιδιά τους.

Ο πατέρας είναι άνεργος και δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του και το μόνο που ζητάει είναι δουλειά. Στο παρελθόν η οικογένεια δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα επιβίωσης...
 
Ο πατέρας πάντοτε έβρισκε μεροκάματο, ωστόσο τους τελευταίους μήνες δεν μπορεί να βρει δουλειά με αποτέλεσμα τα έσοδα στο σπίτι να είναι μηδενικά. Τις τελευταίες 15 ημέρες η οικογένεια ζει στο ... σκοτάδι και αναζητάει λύση για να βρεθεί μία ρύθμιση για να αποκτήσει και πάλι ηλεκτρικό.  

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει την οικογένεια που επιβιώνει σε καθεστώς ανέχειας.   

Μιλώντας στο prismanews.gr ο πρόεδρος του ΕΚΗ δήλωσε πως γίνονται προσπάθειες ώστε να δοθεί βοήθεια στην οικογένεια, την ώρα που στην κοινωνία που μαστίζεται από την κρίση, κάθε μέρα οι ανάγκες είναι και μεγαλύτερες...
TAGS