current views are: 4

7 Φεβρουαρίου 2013
Δημοσίευση15:23

Πώς να «πιάσει» καλύτερα η βαφή μαλλιών

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας δίνει τιπς για απόλυτη επιτυχία στη βαφή μαλλιών!

Δημοσίευση 15:23’
αρθρο-newpost

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας δίνει τιπς για απόλυτη επιτυχία στη βαφή μαλλιών!

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας δίνει τιπς για απόλυτη επιτυχία στη βαφή μαλλιών!
Οι περισσότερες από εσάς βάφετε τα μαλλιά σας μόνες στο σπίτι! Άλλες με μεγαλύτερη επιτυχία άλλες με μικρότερη!
Και κάθε φορά θα αναρωτιέστε: «Μα τι κάνω λάθος και δεν μου βγαίνει το χρώμα έτσι όπως το θέλω!!;»

Εγώ θα σας πω μικρά μυστικά για επιτυχία 100% 

1. Πρώτα από όλα, διαλέξτε τη σωστή μάρκα βάσης για ένα πιο μόνιμο αποτέλεσμα και κάλυψη των λευκών μαλλιών, αν έχεις.

2. Ποιος είναι λοιπόν ο σωστός τρόπος για να διαλέξεις την σωστή απόχρωση; Απόφυγε τις υπερβολές: για παράδειγμα αν το φυσικό σου χρώμα είναι μελαχρινό μην διαλέξεις μια ξανθιά απόχρωση, γιατί το πιο πιθανό θα είναι να μην σε κολακεύει. Σκέψου ότι θα κάνει πολύ μεγάλο contrast με τα φρύδια, αλλά και με το δέρμα σου! Η ιδανική απόχρωση για μια μελαχρινή, θα ήταν ένα σοκολατί φωτεινό χρώμα (για παράδειγμα το 6.7 σοκολατί Εxcellence η απόχρωση που προτιμάει η Σίσσυ Χρηστίδου!). Εάν πάλι είσαι ξανθιά θα σου έλεγα να προτιμήσεις μια απόχρωση κοντά στο φυσικό σου η ένα ωραίο μελί!

3. Γενικά θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι αν θα εφαρμόσεις βαφή σε βαμμένα μαλλιά και θέλεις να τα ανοίξεις, πρέπει να παίξεις το πολύ έως 2 τόνους πιο ανοιχτό χρώμα, για να αποφύγεις τις διχρωμίες!

4. Εάν θα εφαρμόσεις βαφή πάνω στα φυσικά μαλλιά σου, μπορείς να τα ανοίξεις το πολύ μέχρι τέσσερις τόνους !

5. Καλό θα είναι να είναι τα μαλλιά σου άλουστα πριν τα βάψεις. Αν είναι τα μαλλιά λουσμένα, φυσικά και δεν ισχύει ο μύθος ότι η
βαφή δεν πιάνει! Απλά αν τα μαλλιά είναι φρεσκολουσμένα, είναι ανοιχτοί οι πόροι και νιώθουμε τσούξιμο περνώντας τη βαφή!

6. Αν είσαι στις «δύσκολες μέρες του μήνα» οι μόνες αποχρώσεις που επηρεάζονται είναι οι ξανθές -αυτές δηλαδή που για να τις πετύχουμε θέλουμε να ανοίξουμε τις ρίζες! Πράγματι μπορεί να μην ανοίξουν σωστά. Αν θέλεις να σκουρύνεις τις ρίζες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

7. Αν πάλι είσαι έγκυος και περιμένεις το αγγελούδι σου, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείς το γιατρό σου πριν κάνεις βαφή ή ανταύγειες στα μαλλιά σου.

Πηγή: faysbook.gr


σχετικα αρθρα